Tuotteet hakusanalla emilie 1 l 5 l (7)

Givry 1er Cru Clos Jus

Givry 1er Cru Clos Jus

Pinot Noir, Burgundin suurten punaviinien ikoninen rypäle. ILMASTO Dracy-le-Fortin kunnassa sijaitseva "Clos Jus" -ilmasto, joka on luokiteltu Premier Cru -tason viiniksi, on 6 hehtaarin ja 55 aarin kokoinen alue, joka on ympäröity muureilla. Viinimme saavat intensiivisyyden ja syvyyden, joka luonnehtii Givry 1er Cru "Clos Jus" -viiniämme, punaisesta savi-kalkkikivimaasta ja erittäin kalkkipitoisista ja kivisistä alustoista. Viininvalmistus ja kypsytys Rypäleiden keruu täydellisessä kypsyydessä. Parhaiden terttujen valinta fotometrisen analyysin avulla sadonkorjuun vastaanotossa. Käyminen 15 päivän ajan. Pneumaattinen puristus laadun säilyttämiseksi. Mälolaktinen käyminen tynnyreissä. Kypsytys tynnyreissä (uudet tynnyrit ja 5 vuotta vanhat tynnyrit) 12 kuukauden ajan. Pullotus optimaaliseen aikaan ja viinin lepo ennen kaupallistamista. MAISTAMISMUISTIO Tämä kirsikanpunainen viini paljastaa monimutkaisen aromin. Tarjoilulämpötila: 16 - 18 °C
Duo Abbaye de Vaucelles tai Cocotte 75cl

Duo Abbaye de Vaucelles tai Cocotte 75cl

1 lasi panimosta + 2 viittauksemme 75cl Vaucellesin luostarista tai Cocotte valintasi mukaan
Luomu Extra Virgin Oliiviöljy Reuza 750 ml - Italialainen öljy - Biancolilla- ja Taggiasca-oliivit

Luomu Extra Virgin Oliiviöljy Reuza 750 ml - Italialainen öljy - Biancolilla- ja Taggiasca-oliivit

Reuza Extra Virgin syntyy kahden arvostetun italialaisen oliivilajikkeen yhdistelmästä, joilla on melko erilaiset vaikutukset: Biancolilla-oliivi ja Taggiasca-oliivi. Extra virgin oliiviöljy · 100 % italialaista öljyä – kylmäpuristettu · Saatu Biancolilla-oliivista ja Taggiasca-oliivista · Makea ja aromaattinen, erinomainen mauste salaateille ja raakoille vihanneksille, Reuza on huolellisesti valittu tuote: se yhdistää Biancolilla-oliivin aromaattiset vivahteet Taggiasca-oliivin makeuteen. Tuloksena on yllättävä ja erittäin miellyttävä maku. Nimi "Reuza", joka tarkoittaa ruusua ligurian murteessa, viittaa tuoksuvaan öljyyn, aivan kuten kukka. Oliivit kerätään käsin marraskuussa ja joulukuussa. Öljyn puristus tapahtuu äärimmäisellä huolellisuudella, tiukasti kylmäpuristamalla. koodi:REU .75
Ulysse Siideri 75cl - Tonic Siideri - Domaine Flaguerie

Ulysse Siideri 75cl - Tonic Siideri - Domaine Flaguerie

Ulysse on raikas, kevyesti kupliva brut-siideri, jolla on kiiltävä, kirkas ulkonäkö ja keltainen-oranssi väri. Tuoksu on hedelmäinen, ensimmäinen maku on hapokas ja hedelmäinen. Jälkimaku tuo esiin vivahteen katkeruutta. Kaiken kaikkiaan miellyttävän raikas. Brutto paino: 1340g / 2,2lb 6 pakkauksen paino: 9kg / 19,8lb
Cocktailit - Cocktail La Piña

Cocktailit - Cocktail La Piña

Löydä Piña Coladan henki tässä tyylikkäässä variaatiossa tästä aurinkoisesta cocktailista. Kookoslikööri ja ranskalainen ananas-siirappi saavat uuden ulottuvuuden kahden rommin yhdistelmästä. NOTA BENE : Kuuluisa merirosvo Roberto Cofresi oli Piña Coladan pioneeri ja legendan mukaan myös sen keksijä. Hän tuotti nimittäin litroittain tätä cocktailia tarkoituksenaan innostaa miehistöään. Profiili: Herkullinen, hienostunut, makea ja hedelmäinen. Aste; 14,6% alk. Ainesosat: Maison Ferrandin rommi Maatalousrommi Ranskalainen kookoslikööri Kookosvesi Ranskalainen ananas-siirappi Itse valmistettu hapottaja
Fleur de sel Île de Ré täyttö 95g - Vinzü

Fleur de sel Île de Ré täyttö 95g - Vinzü

Käsin kerätty fleur de sel Île de Ré:ltä, ekotäyttö 95g Nettopaino: 95g
Sjalottiomenasiiderietikka 20cl - Domaine Flaguerie

Sjalottiomenasiiderietikka 20cl - Domaine Flaguerie

Flaguerie-omenaviinietikka on orgaanisen omenasiiderin etikkamuunnoksen tulos. Tämä luonnollinen etikka kypsyy useita kuukausia tammitynnyreissä ennen pullotusta ilman suodatusta. Pullon pohjalle saattaa muodostua etikkamamma. Flaguerie-omenaviinietikkaa on rikastettu salottisipulilla. Bruttopaino: 490 g / 1,08 lb 12 kappaleen kartongin paino: 6 kg / 13,23 lb Happamuustaso: 5° Jäännösalkoholi: <0,5°